NaslovnaVijestiRJ “ČISTOĆA”Odlagalište otpada «Košambra»

RJ “ČISTOĆA”Odlagalište otpada «Košambra»

Ovim Vas putem želimo obavijestiti da primopredaja upravljanja odlagalištem otpada «Košambra» u Poreču između «Usluge Poreč» d.o.o. Poreč i «Adriaplus» d.o.o. Poreč, nije izvršena iz razloga što nije udovoljeno svim uvjetima kako bi se primopredaja mogla izvršiti.

Ovim Vas putem želimo obavijestiti da primopredaja upravljanja odlagalištem otpada «Košambra» u Poreču između «Usluge Poreč» d.o.o. Poreč i «Adriaplus» d.o.o. Poreč, nije izvršena sa ranije planiranim i dogovorenim datumom 01. srpanj 2005. godine iz razloga što nije udovoljeno svim uvjetima kako bi se primopredaja mogla izvršiti.

Odgoda primopredaje kao i razlozi takve odgode utvrđeni su na zajedničkom sastanku predstavnika Grada Poreča, «Usluge Poreč» i «Adriaplus» Poreč koji je održan u Gradskoj palači Grada Poreča uz nazočnost gradonačelnika gosp. Edija Štifanića.
Na istom je sastanku dogovoren novi rok za primopredaju odlagališta uz prethodno udovoljavanje svih uvjeta koji su neophodni za takvu primopredaju.
Dogovoren i prihvaćen rok za primopredaju upravljanjem odlagališta otpada Košambra u Poreču između «Usluge Poreč» i «Adriaplus» Poreč je 01. rujan 2005. godine.

Uprava Društva

Dokumenti