Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
RJ Čistoća - Reciklažno dvorište ŠKOLJKA -Postavljen spremnik za otpadna jestiva ulja
Share icon
Podjeli
Objavljeno 23.09.2009.

Usluga Poreč d.o.o. obavještava građanstvo kao i sve gospodarske subjekte koji u obavljanju svoje djelatnosti koriste jestiva ulja da je u reciklažnom dvorištu na adresi N.Tesle 11 – bivša tvornica ribe „Školjka“ u Poreču postavljen spremnik za odlaganje korištenih jestivih ulja.

            S tim u vezi molimo građanstvo i gospodarske subjekte koji nisu na drugačiji zakonski način osigurali zbrinjavanje korištenih jestivih ulja da koriste postavljeni spremnik u reciklažnom dvorištu na gornjoj adresi kako bi izbjegli neugodnosti i zagađenja nekontroliranog odbacivanja ulja u prirodu ili pak u gradsku kanalizaciju.

Korištenje usluga odlaganja ulja na gornju adresu može se obavljati svakodnevno u radno vrijeme skladišta korisnog otpada od ponedjeljka do petka od 07 – 14 sati a subotom od 07 do 12 sati.

Molimo sveukupno građanstvo da u cilju očuvanja i zaštite okoliša koristi ponuđene usluge, te da se pridržavaju radnog vremena, a svoja ulja ne odlažu nekontrolirano uz spremnik po dvorištu reciklažnog dvorišta.

Zahvaljujemo na suradnji.

Uprava Društva

 

    Arrow pointing up