Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
RJ OTPADNE VODE – Nabavljeno novo specijalno vozilo za sakupljanje i prijevoz otpadnih voda zapremine 8000 litara
Share icon
Podjeli
Objavljeno 30.06.2009.

Sukladno Planu investicija za 2009. godinu, za potrebe radne jedinice „Otpadne vode“ nabavljeno je novo specijalno komunalno vozilo sa cisternom za sakupljanje i prijevoz otpadnih voda iz septičkih jama.

Novo komunalno vozilo nabavljeno je zbog proširenja obima poslova.

 

Nadogradnja vozila tip MORO E-1947 smještena je na podvozju IVECO ML180E28 EUROCARGO. Zapremina kipajuće cilindrične cisterne izrađene od čelika i promjera 1600 mm je 8000 litara. Najveća dopuštena masa vozila je 18.000 kg. Kapacitet usisne pumpe je 780 m3/sat. 

Komunalno specijalno vozilo za sakupljanje i prijevoz otpadnih voda nabavljen je nakon provedenog javnog nadmetanja od tvrtke „BENUSSI“ d.o.o. iz Fažane, a cijena koštanja vozila iznosi 889.000,00 kuna bez PDV-a .

Vozilo je namijenjeno za crpljenje i prijevoz sadržaja iz septičkih i sabirnih jama. Uz osnovnu namjenu može se koristiti za održavanje taložnica i separatora oborinske kanalizacije naselja i održavanja kanalizacijskih objekata – crpnih stanica, kontrolnih okna kanalizacijske mreže i bazena uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.  

 

Uprava Društva

 

    Arrow pointing up