NaslovnaVijestiRJ “OTPADNE VODE”- Porečko- vrsarsko priobalje zahvatilo nevrijeme koje je nanijelo štete

RJ “OTPADNE VODE”- Porečko- vrsarsko priobalje zahvatilo nevrijeme koje je nanijelo štete

Dana 28. srpnja 2006. godine u večernjim satima porečko i vrsarsko priobalje zahvatilo je nevrijeme praćeno jakim vjetrom i kišom.Djelatnici Radne jedinice «Otpadne vode» sa specijalnim komunalnim vozilima otklanjali su posljedice začepljenja odvodnih kanala i slivnika na prometnicama po Gradu Poreč sve do kasno u noć, a u Vrsaru u AC Portosole intervenirali su u 1 sat iza ponoći. U AC «Porto sole» začepio se glavni odvodni oborinski kanal te je došlo do stvaranja depresije vode na dijelu površine kampa koje je potopilo nekoliko šatora i kamp prikolica.

Dana 28. srpnja 2006. godine u večernjim satima porečko i vrsarsko priobalje zahvatilo je nevrijeme praćeno jakim vjetrom i kišom. Kratkotrajni pljusak jakog intenziteta uzrokovao je poteškoće u odvodnji oborinskih otpadnih voda, pa je tako na nekoliko lokacija došlo do stvaranja depresija vode na terenu kao i do izlijevanja oborinskih voda preko kontrolnih okana na prometnicu. U kratkom periodu u trajanju od oko 1 sat zabilježena je količina padalina od 27,9 l/m2.
Djelatnici Radne jedinice «Otpadne vode» sa specijalnim komunalnim vozilima otklanjali su posljedice začepljenja odvodnih kanala i slivnika na prometnicama po Gradu Poreč sve do kasno u noć, a u Vrsaru u AC Portosole intervenirali su u 1 sat iza ponoći. U AC «Porto sole» začepio se glavni odvodni oborinski kanal te je došlo do stvaranja depresije vode na dijelu površine kampa koje je potopilo nekoliko šatora i kamp prikolica.

Dokumenti