Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
RJ "OTPADNE VODE" – potpisani ugovori o izvođenju radova na crpnoj stanici Astra
Share icon
Podjeli
Objavljeno 23.12.2009.

Na temelju provedenog javnog nadmetanja, dana 15.prosinca 2009. godine sklopljen je Ugovor o izvođenju radova na havarijskom ispustu crpne stanice broj 6. Astra sa  tvrtkom Istrakop d.o.o. iz Poreča, kao najpovoljnijim ponuđačem. Ugovorna vrijednost radova je 493.339,00 kuna bez PDV-a. Radovi se planiraju započeti početkom mjeseca siječnja 2010. godine a isti se planiraju završiti u roku od šezdeset dana.

                                                    

 

Također, nakon provedenog javnog nadmetanja, dana 15. prosinca 2009. godine zaključen je   Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji crpne stanice broj 6. Astra sa najpovoljnijim ponuđačem tvrtkom Tehnomehanika d.o.o. iz Rijeke. Ugovorna vrijednost građevinskih i elektromonterskih radova je 375.322,00 kuna bez PDV-a. Radovi se planiraju započeti početkom mjeseca siječnja 2010. godine, a isti se planiraju završiti u roku od šezdeset dana.

 

Financijska sredstva za obje investicije osigurana su u proračunu Općine Vrsar i Općine Funtana, a ista su regulirana Ugovorom o sufinanciranju rekonstrukcije kanalizacijskih objekata crpne stanice CS 6 - Astra između Općine Vrsar, Općine Funtane i Usluge Poreč d.o.o. sklopljenim dana 23. prosinca 2009. godine u prostorijama Usluge Poreč d.o.o..

 

 

 

Uprava Društva

 

    Arrow pointing up