Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
RJ Otpadne vode - Radovi na popravku linijske rešetke u ulici V.Š.Paje u Poreču
Share icon
Podjeli
Objavljeno 26.01.2009.

Obavještavamo građane da su u tijeku radovi na popravku linijske rešetke u trupu prometnice u ulici Vitomira Širole Paje u Poreču.

Prilikom redovne kontrole i održavanja postrojenja sustava oborinske odvodnje otpadnih voda Grada Poreča ustanovljeno je oštećenje predmetne linijske rešetke u širini kolničkog traka. Zbog sigurnosti prometa radovi na popravku oštećene linijske rešetke odraditi  će se u skladu sa godišnjim ugovorom o održavanju. 

 

Radovi se izvode na jednom kolničkom traku, a u drugom se odvija dvosmjerni promet uz propisnu signalizaciju. U ovom periodu zimi predmetna prometnica nije frekventna te se promet odvija bez  zastoja. Derutni betonski kanal zamjeniti će se sa novom armirano betonskom taložnicom prema pravilu struke u širini prometnice od 3,0 m’ na koji će se ugraditi odgovarajuće tipske slivne linijske rešetke tip Samoborka  500*300  nosivosti 250 kN.

 

Radove na popravku linijske rešetke izvodit Zajednički građevinski obrt “Terakop” iz Poreča, Mali Maj, ul. Camper 2, pod stalnim nadzorom predstavnika Usluge Poreč d.o.o.

Radovi  se predviđaju okončati  do 27.siječnja 2009.godine.

Uprava Društva

 

    Arrow pointing up