NaslovnaVijestiRJ Otpadne vode – Rekonstrukcija i izgradnja komunalne infrastrukture povijesne jezgre u Poreču – etapa VI»

RJ Otpadne vode – Rekonstrukcija i izgradnja komunalne infrastrukture povijesne jezgre u Poreču – etapa VI»

Nakon završenih arheoloških radova u Eufrazijevoj ulici i u ulici Konzula Istranina početkom 2009. godine započelo se sa radovima na polaganju infrastrukture za odvodnju oborinskih i fekalnih otpadnih voda prema nacrtu sa pojedinačnim rješenjima za kućne priključke. 

U ulici Konzula Istranina položena je kompletna infrastruktura za odvodnju oborinskih i fekalnih otpadnih voda te je ovih dana završeno zatrpavanje istih kako bi se stvorili uvjeti za polaganje ostale infrastrukture.

U Eufrazijevoj ulici u tijeku je polaganje infrastrukture za odvodnju oborinske kanalizacije ujedno najniže infrastrukture u profilu ulice a na dijelovima u kojima je zatrpana započelo se i sa polaganjem infrastrukture za odvodnju fekalnih otpadnih voda.

 Izvođenje radova na rekonstrukciji i izgradnji komunalne infrastrukture povijesne jezgre u Poreču vrši tvrtka «MICHELE» d.o.o. iz Pule, a  nadzor nad radovima vrši tvrtka ISTRA INŽENJERING d.o.o. iz Poreča.

 Uprava Društva

Dokumenti