NaslovnaVijestiRJ PARKIRALIŠTA – obavijest

RJ PARKIRALIŠTA – obavijest

Nova pravila za pješačku zonu u okolici gradske tržnice
OBAVIJEST

OBAVIJEŠĆUJU SE SVI STANARI, VRŠITELJI DOSTAVE I SAMODOSTAVE KOJI SADA KORISTE PARKIRALIŠTE U PJEŠAČKOJ ZONI SA ULAZOM IZ UL. MIHE ŽUPANIĆA, ODNOSNO PODRUČJE IZMEĐU MLINSKE I PARTIZANSKE ULICE (UZ TRŽNICU) DA ĆE CESTOVNI IZLAZEĆI STUPIĆ KRENUTI U FUNKCIJU OD PONEDJELJKA 30. SVIBNJA 2005. GODINE.

STANARI KOJI OSTVARE PRAVO PARKIRANJA UZ PRILOŽENU ISPRAVNU DOKUMENTACIJU DOBITI ĆE ODOBRENJE ZA ULAZAK U PJEŠAČKU ZONU (ODNOSNO KARTICU).

DOSTAVLJAČI KOJI OPSKBLJUJU TRGOVINE I POSLOVNE PROSTORE U NAVEDENOJ ZONI MOĆI ĆE KORISTITI OPSKRBNE PUNKTOVE KOJI SU ODREĐENI ODLUKOM O UREĐENJU PROMETA NA PODRUČJU GRADA POREČA I PRAVILNIKA O NAČINU NAPLATE PARKIRANJA NA JAVNIM PARKIRALIŠTIMA.

Punktovi za opskrbu:
– U ulici Mihe Županića 2 mjesta
– U Partizanskoj ulici ispred Realtehnike 1 mjesto
– Na prostoru između Vukovarske i Prvomajske ulice 2 mjesta

Mole se svi dostavljači da se drže takvih odredbi.

FIZIČKIM I PRAVNIM OSOBAMA KOJE VRŠE DOSTAVU ILI SAMODOSTAVU I POSJEDUJU UGOVOR O NAJMU ŠTANDA ILI STOLA SA «USLUGOM POREČ» D.O.O. IZDATI ĆE SE ODOBRENJE ODNOSNO OMOGUĆITI ĆE SE DOSTAVA U VREMENU OD 05:00 DO 08:00 SATI I OD 12:00 DO 14:00 SATI UZ IZDANO ODOBRENJE ODNOSNO KARTICU.
ZADRŽAVANJE DOSTAVNOG VOZILA U NAVEDENOJ ZONI DOZVOLJENO JE ZA VRIJEME NEOPHODNO ZA UTOVAR I ISTOVAR ROBE, A NAJDULJE DO 30 MINUTA, NAKON TOGA VOZILA JE POTREBNO UKLONITI IZ PJEŠAČKE ZONE I PARKIRATI NA VELIKO GRADSKO PARKIRALIŠTE.

Mole se svi koji sada parkiraju vozila u pješačkoj zoni da se drže odluka, jer u protivnome slijediti će sankcijske mjere propisane pravilnikom.

Uprava Društva

Dokumenti