NaslovnaVijestiRJ “PARKIRALIŠTE” – Naplata na uličnim parkiralištima – zimski režim naplate

RJ “PARKIRALIŠTE” – Naplata na uličnim parkiralištima – zimski režim naplate

Sukladno Pravilniku o načinu naplate na javnim parkiralištima grada Poreča, Usluga Poreč d.o.o., kao upravitelj parkirališta, od 01.10.2006. godine uvela je zimski režim naplate parkiranja na uličnim parkiralištima kako slijedi: od 07:00 do 17:00 radnim danom, od 07:00 do 14:00 subotom, nedjeljom i blagdanima se ne naplaćuje.

Sukladno Pravilniku o načinu naplate na javnim parkiralištima grada Poreča, Usluga Poreč d.o.o., kao upravitelj parkirališta, od 01.10.2006. godine uvela je zimski režim naplate parkiranja na uličnim parkiralištima kako slijedi:
od 07:00 do 17:00 radnim danom,
od 07:00 do 14:00 subotom,
nedjeljom i blagdanima se ne naplaćuje.

Javna parkirališta na kojima se nalaze parkomati te obavlja naplata parkiranja jesu:
1. na površinama ulica: Pietra Kandlera, Zagrebačka, Istarskog razvoda, Nikole Tesle od raskrižja s ulicom Otokara Keršovanija do raskrižja s Mlinskom ulicom, Partizanska od križanja s ulicom Mihe Županića prema Trgu Joakima Rakovca, Rade Končara od raskrižja s ulicom Karla Huguesa do raskrižja s ulicom Vitomira Širola Paje i od raskrižja s Obalom maršala Tita do križanja s Turističkim šetalištem, Vukovarska od Trga Joakima Rakovca do raskrižja s ulicom Županije Somogy,
2. na površini trga: Joakima Rakovca,
3. na drugim javnim površinama: veliko gradsko parkiralište omeđeno Mlinskom, Partizanskom i ulicom Nikole Tesle, Peškera između ulica Nikole Tesle i Šetališta Ante Šonje, na Narodnom trgu iza okrugle kule, Obala Matka Laginje od raskrižja s ulicom Eugena Kumičića do ulaza u depadansu, kod Osnovne škole Poreč omeđenoj ulicom Karla Huguesa i ulicom Županije Somogy, dio Šetališta Antona Restovića do hotela Pical, kod Općinskog suda od križanja s ulicom Rade Končara do zgrade marine i gradsko kupalište od raskrižja s ulicom Anke Butorac uz ulicu Rade Končara te istočno parkiralište Centar V – Mate Balota.

Uprava Društva

Dokumenti