Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
RJ Parkiralište - Obavijest o pripremnim radovima na automatizaciji
Share icon
Podjeli
Objavljeno 13.10.2008.

 

Sukladno Idejnom projektu „Rekonstrukcija parkirališta za javne potrebe unutar središnje gradske zone Žatika – Veli Jože“, a u skladu sa idejnim rješenjem projekta Šetnice u ulici Karla Huguesa broj: 727/07, želimo istaknuti da su završeni pripremni radovi za automatizaciju parkirališta. Završena je izgradnja električnog priključka kao i izgradnja komunikacijskog čvorišta kao dijela sustava za kontrolu prometovanja i video nadzor grada Poreča.  

 

Osim što su stvorene pretpostavke veza za automatizaciju parkirališta, čvorište će omogućiti kvalitetnije povezivanje svih kamera koje već postoje u sustavu za video nazor, povećati protočnost podataka kao i umrežavanje novih kamera koje su montirane na novom Parkiralištu Žatika i kamere kojom će se obavljati video nadzor na prilazima nove sportske dvorane.

 

Podsjećamo da se prema prethodno postignutom dogovoru na relaciji Grad - Osnovna Škola - Usluga Poreč d.o.o., u najavljeno vrijeme oslobađa prolaz za ulaz školskih autobusa koji prevoze učenike osnovne škole. Ostali autobusi sukladno Odluci o prometu grada Poreča ukrcaj i iskrcaj učenika trebaju obavljati na autobusnom kolodvoru Poreč.

Uprava društva

NACRT pdf

 

 

    Arrow pointing up