Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
RJ Parkiralište - Promjena režima prometovanja pješačkom zonom II
Share icon
Podjeli
Objavljeno 11.08.2008.

Radnim dogovorom sa nadležnim službama Grada i Policijske postaje Poreč dogovoreno je slijedeće :

 

 

Na rampnom terminalu ulaska u stari grad skinuti prometni znak pješačka zona i postaviti prometni znak Zona smirenog prometa sa brzinom kretanja od 20 km/h, Na stupu ispred lučke kapetanije ispod znakova zabranjenog parkiranja i zaustavljanja postaviti znak za pješačku zonu i pomoćnu ploču sa vremenima od 18 do 24 00 sati.

Gornjim bi se od zgrade lučke kapetanije prema starom Hotelu Riviera zabranilo prometovanje za sva vozila u vremenu od 18,00 do 24,00 sati i na taj način stvorili uvjeti za rad pauk službe po nalogu policije prema svim vozilima koja se na tom potezu nađu u naznačeno vrijeme.

Pješačke zone kao i zone smirenog prometa na području Grada Poreča određene su Odlukom o prometu na području Grada Poreča. Gore navedene promjene bi se trebale uskladiti Izmjenom i dopunom postojeće Odluke, a zabrana prometovanja za sva vozila u vremenu od 18,00 do 24,00 je predmet Pravilnika o odobravanju ulaska u pješačke zone, koji bi isto tako trebao biti revidiran u segmentu vremena u kojem je pojedinim subjektima dozvoljeno prometovanje.

Uprava društva

 

 

 

    Arrow pointing up