Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
RJ "PARKIRALIŠTE" - RALLY 2006
Share icon
Podjeli
Objavljeno 09.11.2005.

Komunalno poduzeće Usluga obavještava cijenjeno građanstvo da će se sukladno zahtjevu Grada Poreča, na prostoru Velikog Gradskog parkirališta održati natjecanje Rally 2006 najmasovnije ovosezonske utrke u automobilističkoj disciplini . Parkiralište će biti zatvoreno 03 i 04.11.2006 godine ,a pripreme za događaj počinju u četvrtak u večernjim satima.

Komunalno poduzeće Usluga obavještava cijenjeno građanstvo da će se sukladno zahtjevu Grada Poreča, na prostoru Velikog Gradskog parkirališta održati natjecanje Rally 2006 najmasovnije ovosezonske utrke u automobilističkoj disciplini . Parkiralište će biti zatvoreno 03 i 04.11.2006 godine ,a pripreme za događaj počinju u četvrtak. Parkiralište će se moći koristiti normalno od nedjelje 05.11. 2006.godine.

Stoga umoljavamo sve korisnike parkirališta da svoja vozila ne parkiraju u petak 03.11. i subotu 04.11.2006.godine na prostoru Velikog Gradskog parkirališta. U protivnome vozila zatečena na parkiralištu biti će uklonjena vozilom «PAUK» o trošku vlasnika.

Korisnici parkiranja u tom vremenu mogu parkirati svoja vozila na alternativnim parkiralištima kod Osnovne škole i kod Općinskog Suda.

Molimo cijenjeno građanstvo za razumijevanje i poštivanje navedenih uputstava.

Uprava Društva

    Arrow pointing up