NaslovnaVijestiRJ “PARKIRALIŠTE”-Rekonstrukcija – dogradnja priobalnog kolektora na Obali Matka Laginje u Poreču – obavijest

RJ “PARKIRALIŠTE”-Rekonstrukcija – dogradnja priobalnog kolektora na Obali Matka Laginje u Poreču – obavijest

Obavještavamo građane da će Usluga Poreč d.o.o. započeti sa rekonstrukcijom – dogradnja priobalnog kolektora na Obali Matka Laginje u Poreču sa navedeni radovi započet će u četvrtak 07.12.2006. godine .Obala Matka Laginje biti će zatvorena za promet vozila do kraja godine.Molimo roditelje učenika nižih razreda koji su korisnici kartica za ulazak u pješačku zonu da će svoju djecu u navedenom periodu moći dovesti najdalje do parka Eugena Kumičića ,( starog Hotela Riviera ) a učenici bi za put do škole iz sigurnosnih razloga ,trebali koristi alternativne prilaze npr. Ulicu K. Maximusa ili Ulicu E.Kumičića .

Obavještavamo građane da će Usluga Poreč d.o.o. započeti sa rekonstrukcijom – dogradnja priobalnog kolektora na Obali Matka Laginje u Poreču.Sa navedenim radovima započet će u četvrtak 07.12.2006. godine .Obala Matka Laginje biti će zatvorena za promet vozila do kraja godine.Molimo roditelje učenika nižih razreda koji su korisnici kartica za ulazak u pješačku zonu da će svoju djecu u navedenom periodu moći dovesti najdalje do parka Eugena Kumičića ,( starog Hotela Riviera ) a učenici bi za put do škole iz sigurnosnih razloga ,trebali koristi alternativne prilaze npr. Ulicu K. Maximusa ili Ulicu E.Kumičića .

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Uprava Društva

Dokumenti