NaslovnaVijestiRJ “PARKIRALIŠTE” – Ulazno izlazni terminal u Partizanskoj ulici i ulici Matka Laginje

RJ “PARKIRALIŠTE” – Ulazno izlazni terminal u Partizanskoj ulici i ulici Matka Laginje

Zbog kvara na postojećoj instalaciji izvršiti će se radovi na ulazno- izlaznom terminalu u pješačkoj zoni III na dijelu Trga Joakima Rakovca omeđenog Ulicom Mihe Županića i Partizanskom ulicom, 02. i 03. kolovoza nakon 15:00 sati obavljati će se radovi «piljena» asfalta za postavljanje novih detektora vozila, radovi bi ukupno trebali trajati cca 2 sata.

Isti radovi obavljati će se i na ulazno izlaznom terminalu u Ulici Matka Laginje , istog dana samo u jutarnjem terminu od 09:00 do 10:00 sati .Molimo korisnike navedenih ulazno izlaznih terminala da se prilagode nastaloj potrebi te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Zbog kvara na postojećoj instalaciji izvršiti će se radovi na ulazno izlaznom terminalu u pješačkoj zoni III na dijelu Trga Joakima Rakovca omeđenog Ulicom Mihe Županića i Partizanskom ulicom, 02. i 03. kolovoza nakon 15:00 sati obavljati će se radovi «piljena» asfalta za postavljanje novih detektora vozila, radovi bi ukupno trebali trajati cca 2 sata.

Isti radovi obavljati će se i na ulazno izlaznom terminalu u Ulici Matka Laginje, istog dana samo u jutarnjem terminu od 09:00 do 10:00 sati. Molimo korisnike navedenih ulazno izlaznih terminala da se prilagode nastaloj potrebi te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Dokumenti