Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
RJ "PARKIRALIŠTE" - Ulazno izlazni terminal u Partizanskoj ulici i ulici Matka Laginje
Share icon
Podjeli
Objavljeno 31.07.2006.

Zbog kvara na postojećoj instalaciji izvršiti će se radovi na ulazno- izlaznom terminalu u pješačkoj zoni III na dijelu Trga Joakima Rakovca omeđenog Ulicom Mihe Županića i Partizanskom ulicom, 02. i 03. kolovoza nakon 15:00 sati obavljati će se radovi «piljena» asfalta za postavljanje novih detektora vozila, radovi bi ukupno trebali trajati cca 2 sata.

Isti radovi obavljati će se i na ulazno izlaznom terminalu u Ulici Matka Laginje , istog dana samo u jutarnjem terminu od 09:00 do 10:00 sati .Molimo korisnike navedenih ulazno izlaznih terminala da se prilagode nastaloj potrebi te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Zbog kvara na postojećoj instalaciji izvršiti će se radovi na ulazno izlaznom terminalu u pješačkoj zoni III na dijelu Trga Joakima Rakovca omeđenog Ulicom Mihe Županića i Partizanskom ulicom, 02. i 03. kolovoza nakon 15:00 sati obavljati će se radovi «piljena» asfalta za postavljanje novih detektora vozila, radovi bi ukupno trebali trajati cca 2 sata.

Isti radovi obavljati će se i na ulazno izlaznom terminalu u Ulici Matka Laginje, istog dana samo u jutarnjem terminu od 09:00 do 10:00 sati. Molimo korisnike navedenih ulazno izlaznih terminala da se prilagode nastaloj potrebi te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

    Arrow pointing up