Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Skupljanje komunalnog otpada - ružna svakodnevnica u starogradskoj jezgri
Share icon
Podjeli
Objavljeno 29.06.2011.

Na lokacijama u samom središtu grada u ulicama Ducumanus, Eufrazijeva ,Epulanova ništa neuobičajeno, u zadnje vrijeme se pojavljuju krajnje neprihvatljive situacije koje potkrepljujemo slikama, a posljedica su neodgovornog ponašanja prema odlaganju komunalnog otpada.

Gotovo svakodnevno u ranim jutarnjim satima nalaze se poveće količine smeća, uglavnom organskog porijekla i kartonske ambalaže iz domaćinstava, trgovačkih radnji  i ugostiteljskih lokala po središnjim ulicama grada. Djelatnicima komunalnog poduzeća ne preostaje drugo osim da nakon redovnog pospremanja smeća skoro svakodnevno budu u situaciji da moraju te površine i oprati.

Osim skupljanja komunalnog otpada postoje  i službe koje građanima  svakodnevno stoje na raspolaganju za odvoz kartonske ambalaže i ostalog korisnog otpad, pozivom na br. tel ; 052/451-243 ili mob; 091/431-00 -85 , Vaš otpad biti će preuzet . Stoga, po neznano koji put, molimo sve korisnike da svoje smeće bacaju uredno te odlažu u spremnike za komunalni otpad jer postavljeni koševi u ulicama služe za prolaznike  a ne za odlaganje komunalnog i korisnog otpada iz obližnjih radnji.  

 

Učinimo sve da  grad bude uredan  i čist kako mu to i dolikuje.

 

    Arrow pointing up