Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
U tijeku radovi na sanaciji mjesnog groblja u Baderni
Share icon
Podjeli
Objavljeno 16.01.2018.
DSCN0067

Sukladno Programu sanacije groblja, Usluga Poreč d.o.o. započela je krajem prošle godine s radovima na sanaciji Mjesnog groblja u Baderni. Vrijednost radova iznosi 440.000,00 kn (četiristočetrdesettisuća kuna). U sklopu radova zamijenit će se rubnjaci i tlakovac na starom dijelu groblja, a sanirati će se ogradni zidovi, postaviti okapni limovi, obnoviti će se stara kapelica i mrtvačnica.

Sukladno ugovorenom roku izgradnje radovi bi trebali biti gotovi sredinom veljače uz pretpostavku povoljnih vremenskih uvjeta.

Usluga poreč d.o.o.  upravlja sa pet groblja na nešem području te značajne sredstva ulaže u obnovu i održavanje istih,  pratećih građevina i komunalne infrastrukture, s ciljem  podizanja  kvalitete usluge i i očekivanja samih korisnika.

Podsjećamo da su u tijeku radovi na sanaciji mjesnog groblja u Žbandaju, a nedavno su završeni radovi na proširenju mjesnog groblja u Fuškulinu, koji je prošlog tjedna nakon obavljen tehničkog pregleda službeno dobilo i uporabnu dozvolu za nadograđeni dio. Napomenimo da  je krajem prošle godine završena dogradnja Gradskog groblja u Poreču nakon čega je uređen i njegov stari dio. Investicije se nastavljaju i u sljedećoj godini u kojoj  će se urediti stario dio groblja u Fuškulinu i Novoj Vasi, čime će se završiti ciklus značajnih investicijskih potreba na grobljima pod ingerencijojm Usluge Poreč, te se riješiti  problem nedostatka grobnih mjesta za sljedećih dvadeset godina.

Za radove koji su još u tijeku, molimo sve posjetitelja groblja za strpljenje i razumijevanje, a isti će prilikom pogrebnih obreda biti zaustavljeni.

 
 
 
 
    Arrow pointing up