NaslovnaVijestiNovosti RJ Pogrebne uslugeUREĐUJU SE GROBLJA ZA DAN SVIH SVETIH I DUŠNI DAN

UREĐUJU SE GROBLJA ZA DAN SVIH SVETIH I DUŠNI DAN

| Novosti RJ Pogrebne usluge

Kao što je već godinama praksa tako se i ove godine uređuje gradsko groblje u Poreču i ostala mjesna groblja pod ingerencijom Usluge Poreč. U povodu dana Svih svetih i Dušnog dana već danima djelatnici Usluge Poreč intenzivno uređuju groblja, a sve veći je i broj građana koji pohode posljednja počivališta svojih najmilijih.

Djelatnici komunalnog poduzeća intenzivno uređuju staze, parkirališta oko groblja, nasipavaju šljunak, kose travu, obrezuju živicu, sade se cvjetne gredice, uređuju se spomen obilježja i centralni križevi po svim navedenim grobljima.

Građani koji nisu u mogućnosti posjetiti i urediti grobove svojih najmilijih,  mogu se obratiti  upravi groblja te dogovori ponuđene usluge, koje će odraditi djelatnici komunalnog poduzeća ( do 31.10. do 15:00 sati ).

Na blagdan Svih svetih i na Dušni dan sveta misa će se služiti u crkvi na gradskom groblju Poreč u 15:00 sati, a na sam blagdan Svih svetih prije početka mise održati će se procesija i molitva za pokojnike.

Procesiju i svetu misu predvoditi će biskup mons. Dražen Kutleša.

Na velikom gradskom parkiralištu do 01. 11. od  07:30 sati do 19:00 sati izloženo je raznovrsno cvijeće, upravo u susret nadolazećim blagdanima, a nadasve široka lepeza raznih vrsta krizantema.

Mole se građani da svoja vozila ne parkiraju na ulaze  u sama groblje već  na obližnja  parkirališta kako bi se  izbjegle  gužve,  te kako bi se djelatnicima komunalnog poduzeća i invalidnim osobama omogućio nesmetan pristup groblju .

Usluga Poreč d.o.o.

Dokumenti