Logo
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
USLUGA POREČ d.o.o. i ODVODNJA POREČ d.o.o. doniraju sportskim udrugama iznos od 230.000,00 kuna
Share icon
Podjeli
Objavljeno 10.05.2018.
usluga-novi-logo-320x175

Kao prijašnjih godina i u 2018. godini trgovačka društva Usluga Poreč d.o.o. i Odvodnja Poreč d.o.o., sukladno svojim financijskim planovima, putem natječaja doniraju sportskim udrugama i klubovima grada Poreča-Parenzo iznos od 230.000,00 kuna i to Usluga Poreč 170.000,00 kuna i Odvodnja Poreč 60.000,00 kuna.

Tako su danas u sjedištu Društava potpisani Ugovori o dodjeli financijskih sredstava za financiranje godišnjeg programa udruga u sportu Grada Poreča–Parenzo za 2018. godinu  - promicanje sportskih aktivnosti mladih, između Usluge Poreč d.o.o., Odvodnje Poreč d.o.o. i devet sportskih klubova grada Poreča.

Usluga poreč d.o.o. donirala je financijska sredstva  nogometnom klubu Jadran, boćarskom klubu Istra, rukometnom klubu Poreč, odbojkaškom klubu Poreč, jedriličarskom klubu Horizont , atletskom klubu Maximvs, košarkaškom klubu Poreč, vaterpolo klub Poreč dok je Odvodnja Poreč d.o.o. financijsku podršku dala nogometnom klubu Jadran, jedriličarskom klubu Horizont – Poreč, odbojkaškom klubu Poreč i klubu za daljinsko plivanje i sportsku rekreaciju Poreč.

Ugovore su  potpisali direktor Usluge Poreč d.o.o. i Odvodnje Poreč d.o.o. i ovlašteni predstavnici sportskih klubova, koji su tom prilikom zahvalili na dodijeljenim donacijama te prisutnima predstavili rad klubova, probleme sa kojima se susreću, te naglasili pozitivne rezultate i uspjehe na natjecanjima. Svi prisutni istaknuli su da budućnost sporta čine djeca u koju treba kontinuirano ulagati i na sportskom nivou, a sve kako bi se i putem sporta doprinijelo prepoznatljivosti  Grada  Poreča-Parenzo.

Tom je prilikom direktor g. Milan Laković istaknuo da će i dalje vodeći se načelom društveno odgovornog poslovanja, a sve sukladno financijskim planovima Društava podržavati promicanje sportskih aktivnosti mladih, te da se nada da će dodijeljene financijske podrške utjecati na  unaprjeđenje kvalitete porečkog  sporta i osigurati aktivno učešće mladih u raznim sportskim aktivnostima te  doprinijeti u jačanju kvalitete  i konkurentnosti sporta Grada Poreča-Poranzo.

Natječaji za prijavu projekata/programa za dodjelu donacija za 2018. godinu, bili su objavljeni na mrežnim stranicama društava Usluge Poreč  i Odvodnje Poreč  početkom ožujka.

Grad Poreč-Parenzo, lider u turizmu te kao vodeća sportsko-rekreativna destinacija može se pohvaliti kao grad s velikim brojem građana rekreativaca, grad u kojem se održavaju brojne sportske nacionalne i međunarodne manifestacije. Zadovoljstvo nam je i čast sponzorirati sportske klubove i udruge u kojima se djeca već od predškolske dobi aktiviraju u sportu, odrastaju u sportskom duhu, te nemali broj njih prerasta u vrhunske sportaše koji promoviraju naš grad u Europi i svijetu.

Vodeći se načelima pozitivnog poslovanja Društava koja omogućavaju planiranje sredstava usmjerena prema društvenoj zajednici cilj je da se putem navedenih projekata u aktivnosti uključi što veći broj korisnika. Valja istaknuti da je sport, uz rad i učenje, svakako najbolji način razvoja i socijalizacije mladih ljudi koja čine budućnost našeg društva.

Usluga Poreč d.o.o.

 

    Arrow pointing up