Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Blagoslovljen novoizgrađeni dio porečkog gradskog groblja sv. Marko
Share icon
Podjeli
Objavljeno 15.01.2024.

Danas, 15. siječnja 2024. godine blagoslovljen je novoizgrađeni dio porečkog gradskog groblja koji nosi naziv groblje sv. Marka. Blagoslov je održao velečasni Boško Čatlak.

Završenom rekonstrukcijom prve faze dogradnje groblja obuhvatili smo uređenje jedne zelene površine na kojoj su izgrađene niša za urne i ljesove. Investicija je odrađena na najnovijem dijelu groblja na površini od 313 m2 gdje je izgrađeno 66 niša za ljesove te 72 niše za urne. Prostor je hortikulturno uređen, a površina neposredno ispred građevine popločena. U istom dijelu uređena su i pomoćna spremišta za opremu i alate koji se koriste u aktivnostima upravljanja i održavanja groblja.

Radovi  su započeli u srpnju 2023. godine, a u skladu sa definiranim planom završili su u roku. Po okončanju istih izvršen je tehnički pregled i dobivena pravomoćna uporabna dozvola, te je dograđeni dio groblja slobodan za daljnju prodaju.

Navedena rekonstrukcija predstavlja nastavak naših planiranih investicija i kontinuiranih ulaganja u infrastrukturu i našu zajednicu. Novouređeni dio gradskog groblja pružiti će miran i dostojanstveni ispraćaj vašim najmilijima.

Usluga Poreč d.o.o.

    Arrow pointing up