Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Održana svečana dodjela priznanja za uspješan rad i doprinos na području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina
Share icon
Podjeli
Objavljeno 24.06.2024.

Veliko priznanje Hrvatske gospodarske komore, Grupacije održavanja zelenih površina, za uspješan rad i izuzetan doprinos u održavanju javnih zelenih površina. 

S ponosom objavljujemo da je naš tim primio prestižno priznanje od strane Hrvatske gospodarske komore za izuzetan doprinos i uspješan rad u području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina. Priznanje je uručeno u četvrtak, 20. lipnja, u Zagrebu, u okviru događanja Zeleni gradovi, a priznanje je primila naša rukovoditeljica radne jedinice Hortikultura i groblje, Nevija Poropat.

Ovo priznanje predstavlja važnu potvrdu našeg kontinuiranog truda i posvećenosti u održavanju i unapređenju javnih zelenih površina koje su ključne za kvalitetu života u našoj zajednici. Naše zelene površine nisu samo ukras grada, već i bitan element ekološkog sustava koji pridonosi čistoći zraka, smanjenju buke te osiguravanju prostora za rekreaciju i opuštanje svih građana.

„Velika mi je čast primiti ovo priznanje u ime našeg cijelog tima. Ovo priznanje predstavlja potvrdu našeg predanog rada, a osim toga i snažnu motivaciju za daljnji rad i postizanje novih ciljeva. Hvala svim kolegama i suradnicima na podršci i suradnji. Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama i dalje doprinositi uređenju i očuvanju zelenih površina na području našeg grada“ – kazala je rukovoditeljica hortikulture Nevija Poropat.

Tijekom godina, naš tim je implementirao brojne projekte i inicijative usmjerene na unapređenje zelenih površina. Od uređenja parkova i sadnje raznovrsnog bilja do održavanja cvjetnih gredica, naši napori su prepoznati kao iznimno vrijedni za zajednicu.

Zahvaljujemo Hrvatskoj gospodarskoj komori na ovom priznanju koje nam daje dodatni poticaj da i dalje radimo s istim entuzijazmom i predanošću. Također, posebno zahvaljujemo svim našim vrijednim djelatnicima. Njihov trud, marljivost i predanost prema poslu čine temelj našeg uspjeha!

Naš cilj ostaje isti - stvarati i održavati zelene površine koje će služiti svim generacijama, osiguravajući ljepši i zdraviji okoliš za sve.

    Arrow pointing up