Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Usluga Poreč pokrenula novu web stranicu: pogledajte kako izgleda
Share icon
Podjeli
Objavljeno 16.10.2023.

Usluga Poreč d.o.o. danas je pokrenula svoju novu, redizajniranu, web stranicu, koja donosi brojne inovacije i olakšava pristup informacijama svim korisnicima. Novi izgled stranice dizajniran je kako bi bio vizualno jednostavniji i u potpunosti prilagođen potrebama korisnika, čime želimo osigurati bolje iskustvo za sve koji koriste naše usluge.

Ističemo nekoliko ključnih novosti i poboljšanja:

1. Novi alati pretraživanja: web stranica dolazi s naprednim alatima za pretraživanje, čime želimo olakšati korisnicima pronalazak informacija o našim uslugama, radovima i projektima.

2. Digitalni obrasci zahtjeva: mogućnost podnošenja zahtjeva digitalnim putem. Sada naši korisnici neće morati dolaziti osobno ili slati zahtjeve putem e-maila. Umjesto toga, naša web stranica omogućuje jednostavno popunjavanje obrazaca za sve vrste zahtjeva, što će značajno ubrzati proces obrade i pomoći u smanjenju administrativnih barijera. Zahtjev za promjenu volumena spremnika, prijavu novog korisnika, zahtjev za produženje povlaštene parkirne karte i mnogi drugi samo su neki od obrazaca koje od danas možete podnijeti i digitalnim putem.

3. Poboljšano korisničko iskustvo: nova, vizualno modernija stranica, s jasno istaknutim rubrikama omogućava korisnicima lakše korištenje stranice, ali i brži pronalazak potrebnih informacija. Dodatno, dizajn je prilagođen svim vrstama ekrana i uređaja, čineći je lako pristupačnom bez obzira na tehniku pregledavanja.

4. Dodatne značajke:

  • Centar za dokumente: nova web stranica sada ima centar koji olakšava pronalazak važnih dokumenata. Dodali smo funkcionalnost "Pretplata na Dokumente" koja omogućava korisnicima da se pretplate na određeni dokument. Ovo osigurava da će biti obaviješteni o svim budućim izmjenama i dopunama tog dokumenta.

  • Centar za korisničku podršku: Ovdje ćete pronaći sve potrebne resurse za rješavanje vaših upita i problema, a koji će uvijek biti ažuran s najnovijim pitanjima, uputama i informacijama.

  • Prijavi problem: Sada možete prijaviti probleme putem interaktivne mape. Bez obzira je li u pitanju glomazni otpad, puni spremnici ili oštećenja, možete jednostavno označiti mjesto na mapi i prijaviti problem.

  • Karijere: nudi se pregled otvorenih radnih pozicija i omogućava online prijave za te pozicije. Možete se prijaviti putem svoje email adrese kako biste dobivali obavijesti o novim otvorenim radnim pozicijama.

Navedene značajke bolje komuniciraju prednosti i funkcionalnosti nove web stranice, što će pomoći korisnicima da bolje razumiju kako mogu iskoristiti sve njene pogodnosti.

Nakon što smo uspješno pokrenuli naše društvene mreže na Facebooku i Instagramu ovo je još jedan korak u našem nastojanju da se prilagodimo potrebama naših korisnika, budemo u korak s novim trendovima i kontinuirano unapređujemo korisničko iskustvo. Nova web stranica Usluge Poreč d.o.o. sada je dostupna na www.usluga.hr pa vas pozivamo da je istražite i iskoristite sve prednosti novih mogućnosti koje smo za vas osigurali.

    Arrow pointing up