Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Obavijest o načinu prometovanja novom pješačkom zonom u Červar Portu
Share icon
Podjeli
Objavljeno 18.07.2023.

U dijelu naselja Červar Porat u četvrtak kreće uspostava pješačke zone u kojoj je ograničen promet motornim vozilima. Pješačka zona naselja Červar Porat obuhvaća ulice Riva Amfora, Trg pod Hrastom, Skalinada, Park Maestral, Park Učka, Pučki trg i Trg Sidro.

Na ulazu u pješačku zonu postavljen je rampni terminal čime se omogućava kontroliran i ograničen pristup pješačkoj zoni, a puštanje u rad predviđeno je za četvrtak 20.07.2023. godine.

Nova organizacija prometa ne uključuje potpunu zabranu čime korisnici privatnih i poslovnih prostora unutar nove pješačke zone i dalje imaju mogućnost pristupa.

Upravo zato, ovim putem pozivamo sve zainteresirane korisnike da pristupe u naš Ured za korisnike kako bi ostvarili mogućnost prometovanja te kako bi ih upoznali sa načinom rada.

Kod predaje  zahtjeva nužno je donijeti na uvid prometnu dozvolu vozila, kao i osobnu iskaznicu, odnosno odgovarajući izvadak iz registra za pravne osobe. Nastavno na zaprimljene zahtjeve svi će zainteresirani korisnici biti povratno obaviješteni o odobrenjima za prometovanje.

Za sve upite i informacije možete kontaktirati Ured za korisnike na broj 052/429-238 ili putem e-maila roberto.pilar@usluga.hr.

    Arrow pointing up