Logo
Novosti
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
USLUGA POREČ: Potpisan Ugovor o izvođenju radova za rekonstrukciju derutne zgrade u centru grada
Share icon
Podjeli
Objavljeno 13.11.2023.

Danas je u prostorijama Usluge Poreč potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji poslovne zgrade u vlasništvu Društva.

Zgrada koja je u vlasništvu Usluge Poreč nalazi se preko puta Turističko-ugostiteljske škole Anton Štifanić te će biti rekonstruirana i prenamijenjena kao poslovno stambena zgrada. Do sada se prostor isključivo koristio u pomoćne svrhe kao skladište opreme i materijala, no, zbog povećanja opsega posla te derutnog stanja u kojoj se zgrada nalazila, rekonstrukcija je bila i više nego nužna. Rekonstruirana zgrada sastojat će se od dvije etaže, prizemlja i kata ukupne površine 552,45 m2. U prizemlju će se urediti uredski prostori, server soba, tehničke prostorije, spremišta, čajna kuhinja i sanitarni čvorovi, dok će na katu biti uređeni smještajni kapaciteti za djelatnike Društva sa zajedničkim prostorijama.

Radovi započinju krajem ovog mjeseca, a rok za dovršetak radova je 220 kalendarskih dana.  Po provedenom postupku javne nabave odabrani izvođač radova je tvrtka Vladimir Gortan iz Pazina dok će nadzor građevinskih radova obavljati tvrtka Istra inženjering iz Poreča.

Ova investicija predstavlja nastavak investicijskog ciklusa koji je ove godine obuhvatio gotovo sve segmente poslovanja Usluge Poreč. Naime, nakon završene rekonstrukcije gradskog groblja, započeli su radovi na fasadi gradske tržnice, što je početak najavljene kompletne rekonstrukcije vanjskog dijela tržnice, dok je u Marini Poreč u tijeku sanacija sidrenog sustava, nakon kojeg slijede daljnji radovi i obnova gata za privez plovila.

Navedene investicije predstavljaju važan korak u daljem radu i razvoju našeg Društva. Poticajno radno okruženje i unapređenje uvjeta rada i standarda pružanja usluga omogućit će proširenje poslovanja i osiguranje stabilnosti ostvarenja tekućih i novih poslovnih ciljeva.

Usluga Poreč d.o.o.

    Arrow pointing up