Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
RJ Otpadne vode - «Rekonstrukcija Crpne stanice broj 6 – Astra» - obavijest o tijeku radova
Share icon
Podjeli
Objavljeno 04.03.2010.

U drugoj polovici mjeseca siječnja  2010. godine započeti su radovi na  rekonstrukciji   «Crpne stanice broj 6 - Astra», kanalizacijskog objekta sustava javne odvodnje Poreč jug, locirane u autokampu Zelena laguna.  

 

Ugovorene radove u iznosu od 375.322,00 kuna (bez PDV-a), prema tehničkom rješenju oznake RN 91209 izrađen po „Fluming“ d.o.o. iz Rijeke,   izvodi tvrtka «Tehnomehanika» d.o.o. iz Rijeke, sa pod izvoditeljem za građevinske radove   Zajednički građevinski obrt  „Terakop“ iz Poreča,

 

Dovršeni su građevinski radovi na dogradnji crpnog bazena dubine od 4,50 m, izgradnji betonske kućice za ormar automatike crpne stanice I izgradnji betonskog zidića oko crpne stanice nakon zatrpavanja rova prema pravilu struke.

Također dovršeni su i bravarski radovi na izradi i ugradnji poklopaca crpnog bazena, željeznih trodijelnih vrata za betonsku kućicu ormara automatike i ormara napajanja kanalizacijskog objekta, a nabavljena je I složena u servisnoj radioni oprema ormara automatike, djelomično montirana lijevano željezna armatura za tlačni vod u crpnoj stanici sa potopnom crpka snage 30 kw do postojećeg tlačnog voda u funkciji u zasunskoj komori objekta.

 

Do predviđenog roka završetka radova, 15. ožujka 2010. godine, predstoji ugradnja upravljačkog ormara automatike, priključenje nove armature treće grane tlačnog voda na postojeći tlačni vod te stavljanje i treće crpke crpne stanice u funkciju.

 

 

Uprava Društva

 

 

    Arrow pointing up