Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
RJ Tehnička služba – Rekonstrukcija upravne zgrade i sanacija vanjskih zidova groblja Poreč – završetak radova
Share icon
Podjeli
Objavljeno 08.05.2009.

Završeni su radovi na rekonstrukciji upravne zgrade i sanacije vanjskih zidova groblja Poreč. Radovi su obuhvaćali sanaciju fasade i krovišta upravne zgrade, kao i preinaka pregrade ulaza u ured i cvjećarnu, te žbukanje vanjske strane ogradnog zida starog dijela groblja Poreč.  

U  tijeku je postava cijevi navodnjavanja površina oko objekta upravne zgrade, uređenje terena i sijanje trave.

Također u sklopu rekonstrukcije objekta upravne zgrade groblja Poreč dovršeni su elektro radovi te sanacija oštećene elektroinstalacije koja je stradala uslijed prenapona (razvodni ormari i razvodna instalacija unutar samog objekta).

Nastavno ka saniranju elektro ormara, sanirao se napojni vod kojeg sada koristi komunikacijski ormar optičkog čvora Groblje iz kojeg su izvedeni mrežni priključci za samu upravnu zgradu groblja Poreč, te je time lokacija groblja Poreč umrežena u sustav komunikacijske mreže Usluge Poreč.

Nadalje u sklopu rekonstrukcije/saniranja optičkog čvora Groblje izvela se adaptacija kamera te se time uspostavio video nadzor zgrada i objekata na groblju Poreč čime se dobilo na dodatnoj zaštiti tih objekata.

 

Uprava društva

 

    Arrow pointing up