Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Uređuje se Gat A u Marini Poreč
Share icon
Podjeli
Objavljeno 28.11.2023.

 Usluga Poreč nastavlja sa drugim dijelom investicijskog ciklusa u Marini Poreč. Nakon što je u potpunosti obnovljen sidreni sustav u cijeloj marini, ovih su dana započeli radovi i na uređenju najvećeg gata odnosno lukobrana.

Ključne karakteristike ovog projekta uključuju:

·  Uređenje podne obloge betonskim opločnicima i WPC daskama prema prethodno izrađenom arhitektonskom rješenju, čime će se poboljšati izgled i trajnost gata A.

·  Ugradnja konzolnih klupa i stolova cijelom dužinom gata kako bi se stvorili ugodni prostori za opuštanje i druženje.

·   Zamjena stupova javne rasvjete radi poboljšanja sigurnosti i estetike prostora.

·   Ugradnja ambijentalne rasvjete kako bi se stvorila ugodna atmosfera i u večernjim satima.

Ovim uređenjem želi se stvoriti atraktivniji no prije svega funkcionalniji i kvalitetniji prostor samog gata koji se koristi za privez plovila. Površina lukobrana je 723,40 m2, a površina zida lukobrana koja se uređuje je 216,00 m2. Sam zahvat se ne odnosi na površinu školjere, već samo na uređenje betonske površine.

Marina Poreč otvorena je tijekom cijele godine te raspolaže sa 129 vezova u moru koji se koriste kao stalni i tranzitni vezovi, te su svi opremljeni priključcima za vodu i struju. Svake godine u našoj marini bilježimo porast tranzitnih vezova što nam ukazuje da je marina dobro prepoznata od nautičara. U tom pogledu i ova investicija predstavlja daljnje ulaganje u kvalitetnu i tehnološki naprednu infrastrukturu te visoko standardiziranu uslugu.

Usluga Poreč

    Arrow pointing up