NaslovnaVijestiRJ OTPADNE VODE – Nabavljeno novo specijalno vozilo za sakupljanje i prijevoz otpadnih voda zapremine 8000 litara

RJ OTPADNE VODE – Nabavljeno novo specijalno vozilo za sakupljanje i prijevoz otpadnih voda zapremine 8000 litara

Sukladno Planu investicija za 2009. godinu, za potrebe radne jedinice „Otpadne vode“ nabavljeno je novo specijalno komunalno vozilo sa cisternom za sakupljanje i prijevoz otpadnih voda iz septičkih jama.

Novo komunalno vozilo nabavljeno je zbog proširenja obima poslova.

 

Nadogradnja vozila tip MORO E-1947 smještena je na podvozju IVECO ML180E28 EUROCARGO. Zapremina kipajuće cilindrične cisterne izrađene od čelika i promjera 1600 mm je 8000 litara. Najveća dopuštena masa vozila je 18.000 kg. Kapacitet usisne pumpe je 780 m3/sat. 

Komunalno specijalno vozilo za sakupljanje i prijevoz otpadnih voda nabavljen je nakon provedenog javnog nadmetanja od tvrtke „BENUSSI“ d.o.o. iz Fažane, a cijena koštanja vozila iznosi 889.000,00 kuna bez PDV-a .

Vozilo je namijenjeno za crpljenje i prijevoz sadržaja iz septičkih i sabirnih jama. Uz osnovnu namjenu može se koristiti za održavanje taložnica i separatora oborinske kanalizacije naselja i održavanja kanalizacijskih objekata – crpnih stanica, kontrolnih okna kanalizacijske mreže i bazena uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.  

 

Uprava Društva

 

Dokumenti