Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Usluga Poreč djeci podijelila drugi dio edukativne bojanke „Fani I Flekica“
Share icon
Podjeli
Objavljeno 17.06.2021.
slikovnice usluga Funtana pš.

Djeci porečkih vrtića i nižih razreda osnovnih škola ovih je dana uručen drugi dio edukativne bojanke/slikovnice komunalne tvrtke Usluga Poreč. Nova slikovnica donosi priču o djevojčici Fani, a nosi naziv „Fani spašava Flekicu“ i nastavak je prve priče iz knjižice koju su porečki mališani dobili prije otprilike mjesec dana.

Sama priča ima edukativnu namjenu prilagođenu djeci kako bi od najranije dobi  naučila i stjecala pozitivne životne navike o očuvanju čistog i zdravog okoliša u kojem žive, a ilustracije su osmišljene na način da ih djeca mogu bojati te se pritom zabavljaju i uče.

Slikovnice su tiskane na hrvatskom i talijanskom jeziku, a dobili su ih polaznici svih porečkih dječjih vrtića i nižih razreda osnovnih škola u Poreču, ali i okolnim općinama Poreštine.

Knjižice su djeca sa zanimanje prihvatila, a Usluga Poreč će i dalje  posebnu pažnju posvetiti upravo najmlađima kroz razne interaktivne, edukativne i informativne materijale kako bi svi zajedno i dalje učili i radili na pravilnom postupanju s otpadom.

    Arrow pointing up