NaslovnaVijestiNovosti RJ ParkiralištaZa doček i prvog dana nove godine besplatno parkiranje na svim parkiralištima u gradu

Za doček i prvog dana nove godine besplatno parkiranje na svim parkiralištima u gradu

| Novosti RJ Parkirališta

Kako bi se građanima i svim posjetiteljima olakšalo kretanje po gradu na Staru godinu, na temelju Odluke Gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo, komunalno poduzeće Usluga Poreč d.o.o. osigurat će od 31. prosinca 2015. od 12:00sati pa do 01. siječnja 2016. do 24:00sati besplatno parkiranje na svim javnim parkiralištima na području grada.

Bogat novogodišnji program na glavnom gradskom trgu privući će velik broj posjetitelja koji će Novu 2016. godinu dočekati upravo u Poreču, stoga će u tom periodu rampe na Velikom gradskom parkiralištu   i parkiralištu kod Osnovne škole biti otvorene.

Na taj način Grad Poreč-Parenzo i Usluga Poreč žele  izaći u susret  svojim sugrađanima i  gostima  s ciljem njihovog što opuštenijeg i ugodnijeg boravka u gradu na Silvestrovo.

Podsjećamo, doček Nove godine u organizaciji Grada Poreča-Parenzo , održati  će se na Trgu slobode, dok će se za dobru zabavu i ugrijanu atmosferu  posjetitelja pobrinuti pjevačica Jelena Rozga.

Usluga Poreč

Dokumenti