Aktualne vijesti

UREĐENI URED GROBLJA I CVJEĆARNICA NA GROBLJU KRENULI SA RADOM

Preuređeni prostori ureda groblja i cvjećarnice od danas su i službeno otvoreni za sve naše korisnike usluga.

Građevinski radovi na preuređenju prostora započeli su u veljači ove godine, a u sklopu radova izvršena je zamjena kompletnih instalacija, električnih instalacija i rasvjete, ugradnja novog sustava grijanja i hlađenja, zamjena cjelokupne vanjske stolarije, postavljanje nove unutarnje stolarije, zamjena svih podnih i zidnih obloga, a obnovila se i fasada zgrade. Također, prostorije ureda groblja i cvjećarnice kompletno su na novo opremljene.

OPREMLJENO GROBLJE U BADERNI

Nabavljen novi kontejner, vanjske klupe i rasvjeta, nove stolice…

NOVO RUHO POREČKE RIBARNICE

Bespovratnim sredstvima za preuređenje, djelatnici, korisnici i gosti konačno će imati ugodan prostor za prodaju i kupovinu ribe

SVEČANO OTVORENJE POREČKE RIBARNICE

Novo izdanje doprinijet će razvoju ribarske infrastrukture u Gradu Poreču-Parenzo

Obilježavanje Svjetskog dana zaštite okoliša

„Svijet ostaje na mladima, neka budu odvažni,drugačiji i neka u sebi probude strast za otkrivanjem svijeta“ – poručio je danas Korado Korlević

USLUGA POREČ OBILJEŽAVA SVJETSKI DAN ZAŠTITE OKOLIŠA

Usluga Poreč ove će godine obilježiti Svjetski dan zaštite okoliša pozivajući sve građane da se u petak,  3. lipnja 2022. godine pridruže javnom razgovoru sa Koradom Korlevićem na temu zaštite okoliša. Događaj će se održati na Trgu Slobode Poreč, s početkom u 10 sati.

USKORO OTVORENJE POREČKE RIBARNICE

Zainteresirane korisnike pozivamo da dostave zahtjev za korištenje prodajnih mjesta unutar ribarnice

Ribarnica na Gradskoj tržnici Poreč uskoro će zasjati u novom, preuređenom izdanju s obzirom da su radovi pri samom kraju. U završnoj su fazi građevinski radovi te se idući tjedan očekuje postavljanje opreme unutrašnjosti ribarnice nakon čega slijedi i njeno otvaranje.

KONTINUIRANO ULAGANJE U INFRASTRUKTURU

Radovi na uredu groblja i porečke ribarnice u punom su jeku, otvaranja uskoro

KREĆE PODJELA SPREMNIKA ZA STAKLENU AMBALAŽU U OPĆINI TAR-VABRIGA

Od ponedjeljka 16.05.2022.g. započinje podjela spremnika za staklenu ambalažu u Općini Tar-Vabriga. Preuzimanje spremnika vrši se prema sljedećem planu:

KREĆE PODJELA SPREMNIKA ZA STAKLENU AMBALAŽU U OPĆINI FUNTANA – FONTANE

Od utorka 17.05.2022.g. započinje podjela spremnika za staklenu ambalažu u Općini Funtana-Fontane. Preuzimanje spremnika vrši se prema sljedećem planu: