Aktualne vijesti

VREĆICE ZA ZBRINJAVANJE STAKLENE AMBALAŽE

Poštovani korisnici, obavještavamo vas da će se tijekom prosinca vršiti podjela vrećica za zbrinjavanje staklene ambalaže. Podjela vrećica vršiti će se korisnicima na području na kojem su već ranije dodijljene vrećice prilikom podjele spremnika za selektivni otpad, a to su korisnici sa područja općine Tar-Vabriga, Vrsar, Funtana te korisnici sa područja Grada Poreča.

Ulje od gradskih maslina na poklon djeci vrtića Radost i Paperino

Porečki mališani dječjih vrtića Radost, Paperino i njihovih područnih odjela, dobili su na dar maslinovo ulje. Djelatnici komunalne tvrtke Usluga Poreč nastavili su ovu lijepu tradiciju te su vrtićima ukupno podijelili 45 litara maslinovog ulja od gradskih maslina, čijem se branju gotovo svake godine pridruže i djeca iz vrtića.

USPJEŠNO PROVEDENA PODJELA SPREMNIKA

Usluga Poreč uspješno je provela planiranu akciju podjele individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje papira i kartona, te plastične i staklene ambalaže za sve jedinice lokalne samouprave gdje obavlja svoju djelatnost.

PODJELE SPREMNIKA ZA SELEKTIVNI OTPAD U MO NOVA VAS, VELI MAJ i ČERVAR PORAT

Od ponedjeljka 22.11.2021.g. nastavlja se podjela spremnika po organiziranim punktevima za naselja Grada Poreč-Parenzo, u MO Nova Vas, Veli Maj i Červar Porat.

NASTAVAK PODJELE SPREMNIKA ZA SELEKTIVNI OTPAD

Od ponedjeljka 15.11.2021.g. nastavlja se podjela spremnika po organiziranim punktevima za naselja Grada Poreč-Parenzo, u MO Varvari, Joakim Rakovac i Nova Vas.

PODJELE SPREMNIKA ZA SELEKTIVNI OTPAD – MO ŽBANDAJ I BADERNA

Od ponedjeljka 08.11.2021.g. nastavlja se podjela spremnika po organiziranim punktevima za naselja Grada Poreč-Parenzo, u MO Žbandaj i Baderna.

NOVI PLAN PREUZIMANJA SELEKTIVNOG OTPADA I NASTAVAK PODJELE SPREMNIKA ZA SELEKTIVNI OTPAD

Nastavno na tekuću podjelu spremnika za odvojeno sakupljanje papira i kartona, te plastične i staklene ambalaže obavještavamo korisnike kako će se otpad sakupljati prema novom planu preuzimanja selektivnog otpada.

NASTAVAK PODJELE SPREMNIKA

Nastavlja se podjela individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje papira i kartona, te plastične i staklene ambalaže za vanjske naselja Grada Poreča. Od ponedjeljka 25.10.2021.g. podjela spremnika vršit će se na dogovorenim punktevima u određenim naseljima.

PODJELA SPREMNIKA ZA SELEKTIVNI OTPAD ZA PODRUČJE GRADA POREČA

Podjela individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje papira i kartona te plastične i staklene ambalaže za područje grada Poreča- Parenzo koja je trajala od 04. do 15. listopada te u kojoj je veliki broj građana preuzelo svoje spremnika uspješno je privedena kraju. Podjela se nastavlja po punktevima za ostala naselja vanjskih mjesnih odbora Grada Poreča, a trajat će do kraja studenog.

PODJELA SPREMNIKA ZA ODVOJENO SAKUPLJANJE OTPADA NA PODRUČJU OPĆINE VIŠNJAN

U ponedjeljak, 18.10.2021. godine započinje podjela individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje papira i kartona, te plastične i staklene ambalaže na području Općine Višnjan. Dodjela spremnika vršit će na organiziranim punktovima. Spremnici se mogu preuzeti u vremenu od 9.00 do 16.00 sati.