NaslovnaVijestiNovosti RJ MarinaPreuređena poslovna zgrada Marine u Poreču

Preuređena poslovna zgrada Marine u Poreču

| Novosti RJ Marina

U cilju osiguranja visokih standarda i poboljšanja kvalitete u pružanju usluga, sukladno poslovnim i financijskim planovima Društva, realizirana je investicija rekonstrukcije poslovne zgrade Marine u Poreču izgrađene prije dva desetljeća. Radovi su izvedeni unutar postojećih gabarita građevine, na način da se postojeći prostor reorganizirao a sve kako bi se prilagodio novim standardima, bitnim za djelatnost marine te poboljšali uvjeti rada i usluge gostima. Od ove sezone stalni i tranzitni turisti-nautičari moći će koristiti novouređene prostorije za osobnu higijenu, novi prostor za pranje i sušenje rublja te sanitarni čvor prilagođen potrebama osobama smanjene pokretljivosti.

Krovna površina zgrade je obnovljena i na nju su postavljeni solarni kolektori. Toplinska stabilnost osigurana je na način da zgrada bude energetski učinkovita, a u sklopu ovih radova  postavljani su i  novi slojevi poda, obnovljeni zidovi i ugrađena kompletno nova stolarija.

 

Tri hortikulturalna bazena smještena na  šetnici ispred  poslovne zgrade   obogaćena  su autohtonim nasadima lavande, ligustruma, smilja, sandoline i ružmarina.

 

Sustav nadzora poslovne zgrade  i molova  podignut je na višu razinu uvođenjem dodatnih  kvalitetnijih uređaja za videonadzor. Wi-fi sustav je također nadograđen i poboljšan tako da će  veći broj gostiju moći istovremeno neometano koristiti Internet što do sada nije bilo moguće.

 

Marina Poreč otvorena je tijekom cijele godine te raspolaže sa 120 vezova u moru koji se koriste kao stalni i tranzitni vezovi, te su svi opremljeni priključcima za vodu i struju. Uz Marinu se nalazi i Sportska lučica sa smještajnim kapacitetom od 330 vezova za građane grada Poreča. Kapaciteti marine su nedostatni u odnosu na potrebe, a po onome što je do sada pružala svojim korisnicima, svrstana je u marinu II. kategorije.

 

Ulaganje u  rekonstrukciju postojećih sadržaja, kvalitetna i tehnološki napredna infrastruktura, visoko standardizirana usluga, lijepo i uredno uređenje okoliša, te educirani djelatnici preduvjet su  za prelazak u višu kategoriju  a  što u konačnici znači veće zadovoljstvo  korisnika  i  posjetitelja  ovakvog turističkog središta.

Usluga Poreč d.o.o.

 

 

recepcija tuševiumivaonici wc za osobe s smajene pokretljivosti

 

Dokumenti