Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
U funkciji električno vozilo za dostavu robe u starogradsku jezgru Poreča
Share icon
Podjeli
Objavljeno 05.06.2023.

Od danas, 05.06.2023. godine, za potrebe dostave robe u pješačkim zonama grada Poreča, u funkciju se kao i do sada stavlja električno vozilo, kojim će djelatnici Usluge Poreč d.o.o. vršiti uslugu dostave za sve one korisnike koji isto ne stignu odraditi u propisanom vremenu dostave sukladno Odluci o uvjetima odobravanja ulaska u pješačku zonu Grada Poreča – Parenzo.

Usluga dostave električnim vozilom unutar pješačkih zona Grada Poreča-Parenzo dostupna je svim korisnicima, kako pravnim tako i fizičkim osobama i to svakodnevno osim nedjelje i blagdana u terminu od 10:00 do 17:00 sati po cijeni od 6,63 € sa PDV-om, odnosno 50,00 kn sa PDV-om po turi.

Lokacija ukrcajnog mjesta organizirana je na okretištu parkirališta kod Osnovne škole, a ističemo da je korisnik usluge dužan sam izvršiti utovar i istovar robe na dostavno vozilo, propisno osigurati robu za siguran transport te pratiti prijevoz robe kao suvozač.

Navedenom uslugom nastoji se osigurati brža i efikasnije dostava, smanjiti prometne gužve, olakšati kretanje i osigurati veću sigurnost svih sudionika u prometu.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 091 431 02 02 ili putem e-maila: roberto.pilar@usluga.hr.

    Arrow pointing up